Zomercollectie Horka 2018

Yes, eindelijk begint het zonnetje tevoorschijn te komen. Wij zijn heel hard toe aan de zomercollectie! Dit keer tonen wij de nieuwe collectie van Horka. De meeste ruiters zijn wel bekend met dit merk. Horka is officiƫle partner van de KNHS en gaat al heel wat jaren mee in de industrie. Ze staan voor betaalbare kleding voor mannen en vrouwen van een goede en betrouwbare kwaliteit.

Wat ons meteen opviel was de opvallende kleur oudroze. Deze kleur komt terug in de nieuwe kledinglijn maar ook in de sjabrakken en beenbeschermers. Het roze staat erg mooi bij de donkere kleur blauw en is makkelijk te combineren. Daarbij staat het mooi op vrijwel iedere kleur paard!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook voor de junioren en jongens hebben ze erg leuke kleding en accessoires. Wat ons dit seizoen sowieso opviel is dat er veel meer collecties gericht zijn op jongens en mannen. Paardrijden heeft een beetje het imago een meisjessport te zijn maar daar komt nu echt verandering in. Er zijn genoeg sportruiters aan de top die het tegendeel bewijzen. Tijd dus dat er ook voor deze doelgroep wat meer te shoppen valt!

Een van onze favoriete uit de nieuwe collectie is de rij/loungebroek. Na het rijden kun je heerlijk nog even ontsnappen in deze comfortabele rijbroek. Je ziet nauwelijks dat het een rijbroek is dus ook ideaal om even snel een boodschapje te doen na de training. Van ons krijgt de nieuwe collectie van Horka een dikke duim omhoog! Wat vinden jullie ervan?