Wintercollectie ANKY

De nieuwe winterlijn van Anky is bij ons binnen en zoals ieder seizoen zijn we weer aangenaam verrast. In 1998 heeft topsporter Anky van Grunsven haar eigen kledinglijn. De lijn staat al jaren bekend om de modieuze, comfortabele en kwalitatief hoogwaardige rijkleding en ruitersportartikelen. 

Ook nu merk je weer dat ze hun best gedaan hebben om er iets moois van te maken in de beste kwaliteit mogelijk. Het is duidelijk dat de artikelen getest zijn door mensen met verstand van paarden die weet wat de ruiter wil. Je kunt met een ANKY jas prima even boodschappen doen bij de supermarkt, alleen de naam verraad misschien dat het een paardenjas is.

Het welbekende zadelpad is er dit seizoen in mooie warme herfstkleuren. Het ontwerp lijkt al jaren hetzelfde maar het is mooi concept, waarom zou je er ook iets aan veranderen? De pads liggen perfect onder vrijwel ieder zadel. Het blijft goed liggen en neemt goed vocht op. Daarbij staat het ook nog ontzettend chique. Wij hebben niks aan te merken op deze mooie collectie! Kijk zelf maar: