Sieraden van paardenhaar

Afscheid nemen van je geliefde viervoeter is nooit makkelijk. Maar herinneringen vervagen nooit. Je kunt ze nu zelfs bij je dragen in een sieraad. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een plukje van de manen of staart van jouw dierbare paard.

De kwaliteit van de paardenhaar sieraden zijn door de jaren sterk verbeterd. Onder andere bij paardenhaarsieraad.nl maken ze unieke armbanden, kettingen en ringen van goud of zilver. Het paardenhaar is subtiel verwerkt. Het is absoluut geen geitenwollensokken armbandje maar echt een volwaardig sieraad. Ieder sieraad is op maat gemaakt en daarom heb je altijd een uniek model.

Vind je een sieraad toch iets te ver gaan? Dan kun je ook kiezen voor een sleutelhanger. Ook een plastronspeld valt onder de mogelijkheden. Zo heb je jouw topper altijd dichtbij als je op wedstrijd bent. De keuze is echt enorm, ook betreft styling kun je het zo bijzonder maken als je zelf wilt. Het paardenhaar wordt voorzien van een harde beschermende laag, hierdoor zijn de haren minder kwetsbaar en blijft je sieraad langer mooi. De lengte van het haar hangt af van het sieraad. Wij raden je aan om je daar goed over te laten adviseren zodat je later geen spijt krijgt.

Het is een bijzonder cadeau voor jezelf, een vriend(in) of misschien wel je trouwe groom of voorlezer. Natuurlijk hoeft je paard niet altijd overleden te zijn, je kunt ook een sieraad laten maken om iets te vieren. Bijvoorbeeld het pensioen van je (sport)paard of een hoogtepunt in je wedstrijd carrière! Als je paard nog op wedstrijd moet is het wel aan te raden een plukje uit het midden van zijn staart te knippen, ziet er toch een beetje gek uit als hij met een hap uit zijn staart in de ring verschijnt!