Nieuwe collectie La Valencio

La Valencio is een jong, modieus merk in de ruitersport. Het merk staat bekend om de goede pasvorm, de mooie kwaliteit en de exclusieve styling, tegen een aantrekkelijke prijs. Naast de kleding is er ook een mooie collectie lederwaren, die er net even anders uitzien door eigentijdse accenten en styling.

De nieuwe zomercollectie toont verschillende tinten roze en veel blauw. Vooral de mouwloze shirts vinden wij ideaal voor de zomer!!

La Valencio is in 2011 ontstaan vanuit jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van technische sportkleding, voorliefde voor paarden en een goed gevoel voor mode.

Het resultaat mag er zijn. Een bijzondere collectie rijkleding die aan alle eisen voldoet om ruiter & paard zowel praktisch als modieus aan te kleden tegen een uitzonderlijk goed prijsniveau.
Twee keer per jaar staat er een nieuwe bijzondere collectie klaar in jouw favoriete ruitersport winkel. Elk seizoen is er weer met het grootste plezier en overgave gewerkt om jou te verrassen met chique ontwerpen. Voor ons is paardrijden niet alleen sport, het is een lifestyle. Ons uiteindelijk doel is: comfortabel, veilig en met gebruiksgemak op pad met je paard.

De nieuwe collectie is o.a. verkrijgbaar bij Divoza