Harry’s Horse voorjaarscollectie 2017

De nieuwe zomercollecties stromen langzaamaan de winkels binnen. Wij namen alvast een kijkje in de nieuwe collectie van Harry’s Horse. Wat ons gelijk opvalt zijn de felle zomerse kleuren zoals geel en oranje. 

Rijbroek met Equestrian Society borduursel op de achterzak. Synth. lederen kniestukken en contrasterende lycra flex legs voor een super pasvorm en optimaal comfort. Geel is de kleur komende zomer! Lekker fris en opvallend. Met een matching sjabrak en halster ben je er helemaal klaar voor.

 

Harry’s Horse is al jaren een vooruistrevend merk wat in staat is trends te vertalen naar nieuwe concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het streven van dit bekende merk is altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen ten aanzien van de veiligheid, en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse dus ook.

Hou je niet zo van felle kleuren? Je kunt deze leuke sets ook krijgen in meer basic kleuren zoals bijvoorbeeld grijs of bruin. Met de subtiele kleurvlakken geef je toch een zomerse feel aan je outfit. De zomercollectie is binnenkort verkrijgbaar bij de bekende ruitersportzaken. Neem alvast een kijkje op de website!