De leukste allround zadeldekjes van Horze

Views:
19

Bij Horze vind je perfecte zadeldekjes voor je stemming en discipline. De kleurencombinaties zijn eindeloos, en passen goed bij de rest van de artikelen in de Horze collectie. Vochtafvoerende voering gecombineerd met zacht gestikte schuimvulling geeft deze dekjes een zacht, luxe gevoel en bieden maximaal comfort voor je paard.

Een kleurrijk zadeldek is de perfecte manier om wat variatie en kleur te geven aan je look. Het rechthoekige ontwerp van zadeldekjes voor veelzijdigheid en dressuur is uitgevoerd in kleurenpatronen met contrasterende bies en rand die passen bij je stalkleuren. Kies een mooi gestikt dressuurzadeldek met een hoog uitgesneden schoft en vulling als demping en steun tijdens het paardrijden. Het veelzijdigheid design past goed bij springen en veelzijdigheidszadels om modieuze bescherming te bieden voor de rug. Golvende of geruite patronen op de ademende, vochtafvoerende stof bieden ventilatie en comfort en persoonlijke stijl. Horze zadeldekjes zijn eenvoudig als nieuw te houden door ze in de wasmachine te doen, en ze te laten drogen na dagelijks gebruik.

Kies uit geruite, golvende of vierkante patronen voor de perfecte look voor jou en je paard. Klittenbandriemen houden het dekje op zijn plaats, en de hoog uitgesneden schoft voorkomen schuren of beknelling. Om het een unieke twist te geven kun je ervoor kiezen om je dekje te laten borduren met de naam van jouw paard of stal.

Engelse zadeldekjes met fraaie designs en patronen zijn superieure veelzijdigheidszadeldekken. De elegante bies en rand op veel Horze veelzijdigheidszadeldekjes benadrukken stijl en mode met kleuren en klasse. Kies een conservatief, traditioneel pad voor show, of iets meer opzichtige glinstering. Felle kleuren en bijpassende accessoires stralen jouw persoonlijkheid uit, en maken een goede indruk op je volgende clinic, les of ontspannende tocht. Engelse zadeldekjes met de veelzijdigheid vierkante vorm zijn ideaal voor alledaagse tochten of spring disciplines. Deze leuke dekjes shop je HIER

Over Horze
Het pure gevoel van één gedachte in twee lichamen; wanneer een wezen een gedachte heeft en de ander dit voelt en hierop reageert. De affiniteit met samen delen, dat in perfecte harmonie met de eigen geest is, in die mate dat een gesproken woord niet nodig is. De ander zo nadrukkelijk leren te vertrouwen, dat door hun geloof in jou, jij meer vertrouwd op jezelf. Het helder voor ogen hebben dat een paard de baas zijn, zichzelf vernederen en de erkenning van ondergeschiktheid van het grootste belang is.