9x wedstrijdshirtjes voor jouw zomertenue

Tegenwoordig mag je bij wedstrijden zelf bepalen of je in zomertenue rijdt of niet. Een jasje staat vaak wel chiquer maar daar zit je bij 30 graden echt niet op te wachten. Daarom hebben wij voor jou 10x leuke wedstrijdshirts gevonden die ook prima zonder jasje kunnen!

Animo
De wedstrijdshirts van Animo zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn ideaal voor warm weer met vochtregulering en een ademende stof van vuilafstotend materiaal. De shirts zijn zoals we van Animo gewend zijn versierd met strass steentjes. De prijzen varieren van 129.- tot 155.- euro en zijn o.a. verkrijgbaar bij Divoza.nl.

v.l.n.r: Imperial Riding Diadeem, Epplejeck Muze, Equitheme Gaufré

Comfort
Vooral met warm weer wil je wel comfortabel kunnen rijden. Het is belangrijk dat jij je goed voelt in je showshirt en dat deze goed past. De showshirts zijn er in verschillende materialen. Een shirt waar je geen jasje overdraagt moet niet doorschijnen maar wel genoeg lucht doorlaten. Daarnaast zit je ook niet te wachten op zweetvlekken in jouw mooie shirtje dus een goed absorberende stof is ook zeker een aanrader!

v.l.n.r: Imperial Libby, Anky Sporty chic,

Plastron
Ook een plastron is niet meer verplicht en zeker als je zonder jasje rijdt kan deze nog weleens in je gezicht waaiten. Geen fraai gezicht natuurlijk als je een proef rijdt. Tegenwoordig heb je heel veel keuze uit showshirts met een mooie kraag die geen plastron nodig heeft. Het staat chique en het voegt net iets meer toe aan je wedstrijdoutfit, zelfs in zomertenue. Welke vind jij het mooist?